Vi jobbar med

Vi jobbar med

EpiServer

Vi arbetar gärna med lösningar baserade på EPiServer Commerce och är Associate Partner med EPiServer.

Storm Commerce

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom t ex affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Plattformen hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, och som ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik.

Avensia Storefront

Med hjälp av Avensia Storefront kan vi erbjuda en färdig integration mellan Dynamics AX for Retail och EPiServer Commerce. Den fullt funktionella storefronten som ingår i lösningen gör att ett implementationsprojekt helt kan koncentreras på de delar som skapar en fantastisk upplevelse för slutkunden.

Litium

Vi är partner till Litium och har certifierade affärskonsulter som kan hjälpa er att ta fram den bästa lösningen utifrån ert företags unika förutsättningar.

Vad några av våra kunder tycker

Perpello hjälpte oss digitalisera vår affär

Vi behövde hjälp att digitalisera vår affär, och det fick vi av Perpello. Perpello har hjälpt oss med en helhetslösning för e-handel både för B2B och B2C. /Charlotte Ankarcrona, Equipe Saddles Sweden, Spero Equestrian

Konkurrenskraftig plattform i ett flertal kanaler

SJ har idag över 90% av sin försäljning online. Perpello har hjälp oss med en framtida inriktning för att säkra att vi fortsatt är konkurrenskraftiga och kan möta våra kunder i alla kanaler. /Thomas Mann, chef boknings- och betalningslösningar, SJ AB

Användandet ökade med 40 procent

Perpello bistod med djup kompetens när vi lanserade vår nya app Min doktor. Apotekets försäljning via apoteket.se och appen ökade med drygt 40% och appen laddades ner drygt 700 000 gånger. /Henrik Tingwall, chef Digitalt och Kundlojalitet, Apoteket AB

Business Wellness

 

Vår gemensamma mission - Business wellness.
Perpello är en del av den medarbetarägda konsultgruppen Business Wellness Group. Vi har ett gemensamt fundament och arbetar tillsammans för att hjälpa våra kunder till Business Wellness som är långsiktigt hållbara affärer och förmåga att förändras. Totalt är vi ca 500 konsulter inom bolagsgruppen och vi sitter på vårt gemensamma kontor på Vasagatan mitt i Stockholm.

Vår vision - Sensible Growth Everywhere.
Ett Business Wellness-företag har förutsättningarna att vara uthålligt framgångsrika i en föränderlig värld och har ett holistiskt synsätt med vilket de skapar värde för alla sina intressenter. Ett Business Wellness-företag fungerar som en motor i utvecklingen av vårt gemensamma samhälle och bidrar därför till vår långsiktiga vision.


Vi samarbetar i många projekt över bolagsgränserna vilket är en stor styrka för att kunna ge våra kunder bästa förutsättningar för att lyckas. 

Centigo.png
accigo.png
applai.png
decigo.png
4FP.png
Litium.Web.Models.ImageModel