Webinar 31 Mars med Perpello och Litium

Eventet har redan ägt rum, men här kan du ladda ner en pdf från webinaret.

Digitaliseringen ger oss möjligheter att skapa fler affärer på ett effektivare sätt. Det handlar inte bara om att leverera en hemsida med en köpknapp – för att kunna ta din affär till nästa nivå behöver du som företagare en kommersiell plattform som gynnar och effektiviserar hela organisationen.

Men den digitala resan måste inte implementeras genom en BIG BANG. I detta webinar förklarar vi hur du kan etablera den digitala kanalen i er takt, efter era förutsättningar för att över tid få maximal hävstång på investeringen gällande områdena;

  • Affärsvärde - För att e-handeln verkligen ska generera affärsvärde och ha en positiv påverkan på er affär så behöver man förstå syftet med det som implementeras.
  • Organisationen - Att implementera e-handel är ett verksamhetsprojekt som även om positivt påverkar nästan alla roller i organisationen. För att lyckas över tid behöver alla följa med på resan.
  • Teknik - En viktig del av projektet är att implementera ett tekniskt verktyg som framtidssäkrar er affär. Vi löser e-handel samt etablerar en plattform för framtida försäljningskanaler.

Digitala resan i fyra steg

Steg 1. PIM - Produktdatamodell - Produktwebb. Här implementerar vi ett PIM och etablerar en produktdatamodell. Det kan nyttjas omgående för att publiceras på en produktwebb eller andra kanaler.

Steg 2. Generera affärer och effektivisera verksamheten - Här är vi live med en produktwebb och kan nu använda webbplatsen för att generera fler affärer för genom både nya och befintliga kunder.

Steg 3. E-handeln är live - Detta steg innebär att vi etablerar en riktig e-handel. Nu kan ej inloggade besökare och/eller inloggade avtalskunder genomföra köp via er webbplats.

Steg 4. Ta affären till nästa steg - Sista steget dock bara slutet av början. En e-handelslösning för att göra fler och bättre affärer är på plats. Fortsättningsvis fokuserar vi på förvaltning och vidareutveckling av lösningen.

anmäl dig här.png

Webinar_Linkedin 1200x627px (1).png