Webinar 19 november: Marknadsplatser som försäljningskanal

Webinar 19 november 09:00
Marknadsplatser som försäljningskanal

2019-11-08

Välkomna på webinarium Marknadsplatser som försäljningskanal för B2B och B2C!

  • Vilka olika typer av marknadsplatser finns inom B2C och B2B och varför är det viktigt att synas där?
  • Hur kan man jobba med marknadsplatser som försäljningskanal?

Niclas Heurlin - VD och en av grundarna av Storm Commerce och jobbar även aktivt som styrelsemedlem i flera e-handelsbolag. Niclas har mer än 20 års erfarenhet av e-handel.

Gustav Fredin - E-handelskonsult på Perpello och har lång erfarenhet av e-handel. Han kommer närmast från Kitchentime där han har jobbat med e-handel i flera år.

Frida Bäckström - E-handelskonsult på Perpello och kommer att vara moderator för webinaret.

Eventet har redan ägt run, men du kan ta del av materialet från webinaret här!

Vill ni sälja mer via marknadsplatser?

Vilken eller vilka marknadsplatser är rätt för mitt företag? Vad ska jag tänka på för att lyckas? Marknadsplatser blir en allt viktigare försäljningskanal för e-handlare i takt med att allt fler konsumenter ändrar sitt sätt att handla. Det kan också vara en strategi för att snabbt komma ut på nya marknader eller nå nya målgrupper. Men hur kommer man igång och vad ska man tänka på?

Våra e-handelsexperter kommer att redogöra för vilka olika typer av marknadsplatser som finns inom både B2C och B2B och ge konkreta tips på vad man bör tänka på för att komma igång. Frågor som både systemstöd, men också vikten av att planera sina säljaktiviteter och att hålla koll på affären.

Copy of Instagram-mallar.png