Perpello välkomnar Gustav Fredin som ny kollega!

Gustav kommer direkt från den framgångsrika e-handlaren KitchenTime och har börjat på Perpello i september 2019. 

2019-09-13

Gustav har en lång och gedigen bakgrund inom E-handel och han var bland de första att bli anställd på e-tailern Kitchen Time. Nu efter 5 år har Gustav valt att lämna KitchenTime för att pröva lyckan som e-handelskonsult hos oss på Perpello. Dessförinnan var Gustav Account Manager på Klarna. Så hans karriär har uteslutande handlat om e-handel och försäljning.

Hur kommer det sig att du valt att gå över till andra sidan och börja jobba som konsult?

Som e-handelsnörd så tycker jag det är väldigt inspirerande att hjälpa fler företag att nå bättre resultat genom digitala försäljningskanaler. I konsultrollen så kommer jag väldigt nära affären och genom att se helhetsaffären så kan jag hjälpa kunden sätta byggstenarna för att nå sina affärsmål.

Vad var det som gjorde att valet föll på Perpello? 

Jag fick en väldigt bra uppfattning redan från första mötet. Tydliga värderingar, engagerade medarbetare och ett brinnande intresse för att utveckla e-handeln.

Med hjälp av företagskulturen så har man byggt en plattform för att inte bara hänga med i utvecklingen utan snarare driva utvecklingen framåt tillsammans med sina kunder. Vilket jag upplever som en väldigt givande miljö.

Vad tycker du skall bli mest spännande med att börja i din nya roll på Perpello?

Att hjälpa kunder att ta sin e-handel till nästa nivå och nå bästa möjliga resultat. Utöver det så ser jag fram emot att lära känna kollegor samt befintliga och potentiella kunder.

Vi välkomnar Gustav till Perpello!

Om Perpello: 

Perpello är en långsiktig partner som både kan identifiera behov och genomföra förändringar kring digital handel.

Perpello grundades 2016 och är en del av Business Wellness Group. Idag har Perpello 16 medarbetare, alla med ett brinnande intresse och gedigen kunskap inom e-handel. Perpello förstår både tekniken och processerna bakom en lycka digital handel. 

Vill du veta mer?

Kontakta E-handelskonsult Gustav på gustav.fredin@perpello.se