Konferens i Narvik - Business Wellness Forum 2019

Den årliga konferensen Business Wellness Forum tog plats i Narvik i år mellan 6-8 april. Helgen bjöd på skidåkning, fjordturer och konferenspass med fokus på entreprenörskraft.

2019-04-10

Tillsammans med alla bolag i Business Wellness Group samlades nästan 400 medarbetare i Narvik för årets konferens för att inspireras, nätverka och testa innovationsmetoder. En av uppgifterna var att ta fram idéer för att tackla FN:s globala mål för hållbar utveckling. Utöver det har vi fått chansen att njuta av bland annat fjordturer och fantastisk skidåkning.

hej.jpgEtt av konferenspassen följde "Open-space"-metoden, en metod som består av diskussioner i mindre grupper och med målet att bli så effektiva som möjligt via kollaborativ problemlösning.

BWF2019_foto_MariliaBognandi-6 2.JPG
BWF2019_foto_MariliaBognandi-13_small.jpgMajoriteten av Perpello valde att ta tåget upp istället för att flyga - vi fick se otroliga vyer och landskap uppe i norr. SJ delade även några av våra bilder via deras instagram. Fyllda med inspiration och ännu bättre gemenskap är vi tillbaka i Stockholm och vi längtar redan till nästa års konferens!

Vi lyckades även skapa rubriker i Narviks lokaltidning Fremover. 

Narviktidning.jpg