Perpellos Stormerbjudande


Perpello hjälper dig att implementera Storm Commerce och skapa en helhetslösning som är linje med era affärskrav och behov. Perpello är en långsiktig partner som ser till att lösningen stödjer din nuvarande affär samt framtidssäkrar er digitala affär.

  
Bildresultat för storm commerce png


Storm Commerce är en skalbar och CMS-oberoende e-handelsmotor som möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom till exempel affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Våra kunder får en sammanhängande upplevelse oavsett om de besöker webb, butik, app eller kanske till och med genom röststyrning.

En e-handelslösning av Perpello baserade på Storm Commerce möjliggör effektiv digital handel i alla kanaler. Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som kan agera motor inte bara för e-handeln utan för alla försäljningskanaler vilket ger dig förutsättningar att erbjuda en maximal kundupplevelse oavsett kanal.

Implementation av Storm Commerce framtidssäkrar din affär då vi tar hänsyn till helheten för både dina nuvarande samt framtida behov oavsett om det gäller B2C eller B2B.

Storm Commerce är en gjort för att vara en best-of-breed lösning vilket innebär att plattformen enklare kan fullt integreras med dina befintliga system såsom affärssystem, CRM, POS, WMS etc.

Plattformen hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system och ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik. Samtidigt som plattformen är huvudlös vilket innebär att vi separerar affärslogiken från presentationslogiken och kan jobba väldigt agilt i front-end för att maximera kundupplevelsen.

 •  Möjliggör unified commerce, dvs. samma upplevelse oavsett kanal.
 •  Passar både B2C- & B2B-kunder
 •  Ger flexibiliteten att koppla på valfritt CMS för bästa tänkbara kundupplevelse

Perpello hjälper att sätta upp Storm Commerce, bygga upp webbfront-end samt stöttar er i processen att förenkla och digitalisera produktinformationen.

 • Webbfrontend med valfriitt CMS inklusive implementation av grafisk design baserad på ert bolags visuella identitet
 • Implementation av produktkatalog och sortimentsstruktur
 • Stöd vid on-boarding i arbete med produktberikning och innehåll
 • Koppling till affärssystem, CRM-system, betallösningar, marknadsplatser etc.

Support och förvaltning: Vi hjälper dig att utveckla e-handeln eller produktwebben efter er ambition och ser till att er webb, e-handel och integrationer fungerar och utvecklas över tid.


Implementation av Storm PIM. Storm Commerce har ett inbyggt PIM som kan nyttjas för sig. En lösning av Perpello baserad på Storm PIM så kan ni samla information om produkter från många olika källor och förser flera olika kanaler med berikad information.

Genom Storm PIM får ni också ett modernt och effektivt arbetsverktyg för att presentera era produkter på ett strukturerat och smakfullt sätt. Med Storm PIM så skapar ni förutsättningar för en framgångsrik e-handel.

Storm PIM ger dig många möjligheter:

 • Samlar produktinformation från olika källor på ett och samma ställe- Förenklar berikningen av produktinformation
 • Distributerar produktinformation till alla dina kanaler
 • Effektviserar och förbättrar samarbetet i din organisation
 • Automatiserar och frigör tid från manuellt arbete
 • Förbättrar kundupplevelsen i alla digitala gränssnitt

Perpello hjälper att sätta upp Storm PIM, bygga upp webbfront end samt stöttar er i processen att förenkla och digitalisera produktinformationen.

 • Implementation av Storm PIM
 • Webbfrontend med Umbraco CMS inklusive implementation av grafisk design baserad på ert bolags visuella identitet
 • Implementation av produktkatalog och sortimentsstruktur
 • Stöd vid on-boarding i arbete med produktberikning och innehåll

Interna användare

storm2-transparent.png

Externa användare

 

Support och förvaltning: Oavsett lösning baserade på Storm så hjälper vi dig att utveckla e-handeln eller produktwebben efter er ambition och ser till att er webb, e-handel och integrationer fungerar och utvecklas över tid.

Varför Perpello?

Vi har stor kunskap i Storms möjligheter och konfigurationer

Vi kan hjälpa er att designa och bygga en attraktiv webbfrontend liksom att hantera integrationer mot affärsystem,
CRM-system och att se till att helheten hänger ihop.

Vi hjälper er att komma igång med produktarbete och att öka er försäljning online

Vill du veta mer?

Kontakta Karin på karin.gidlof@perpello.se