top of page
Sök

Vad är en bra e-handelspartner?

I en tid där digitaliseringens snabba utveckling påverkar vårt samhälle i grunden så ställer företag allt högre krav på de partners som ska vara med på deras digitala resa. E-handlare vänder sig till partners och digitala verktyg för kunskap, kompetens och funktionalitet inom olika områden – vilket lätt kan bli rörigt. E-handelsprojekt är omfattande och innefattar många komponenter så fokusera på att hitta rätt e-handelspartner som håller ihop projektet och guidar er i rätt riktning.


Välj en e-handelspartner som ser till helheten och är experter inom allt som berör e-handel och digitalisering. Det är också viktigt att er partner förstår er organisations behov och att de kan möta era krav. Ett bra samarbete och en god relation med sin e-handelspartner är minst lika viktigt som att välja rätt e-handelsplattform – då det är goda samarbeten som skapar lyckade resultat.


En bra e-handelspartner identifierar era behov och genomför förändringar på ett effektivt och välplanerat sätt. Genom att ha ett helhetstänk när det kommer till er digitala affär och alltid ha slutkunden i åtanke så kan ni lyckas med er e-handel på kort och längre sikt.


För att hitta rätt e-handelspartner som passar just er organisation:

  • Jämför många olika e-handelspartners

Det finns många partners, konsulter och implementationsexperter inom e-handel. Gör en kartläggning och jämför dem.

  • Lär känna er e-handelspartner personligen

Ett gott samarbete och en god relation med er e-handelspartner skapar bättre förutsättningar för ett lyckat e-handelsprojekt så utvärdera noga vilka ni vill arbeta med.

  • Mappa krav från er verksamhet mot er e-handelspartners erbjudande genom att:

  1. Utvärdera var ni befinner er i er digitala mognad

  2. Utvärdera interna resurser och kunskap

  3. Prioritera vilka krav ni vill fokusera på och vad ni behöver hjälp med. Vill ni exempelvis:

  4. Öka er konvertering? Förbättra exponering av produkter? Utvärdera val av e-handelsplattform?

Vilka är Perpello?

Perpello är en långsiktig partner som både kan identifiera behov och genomföra förändringar kring digital handel. På Perpello vet vi hur man stärker digitala affärer - från designad kundupplevelse till logistik, leverans och ekonomiska transaktioner. ​Vi håller fokus på slutkunden och affären som helhet, och hjälper er att driva en lönsam affär över tid. ​

Vi förstår hela kedjan runt e-handel och kan hjälpa er att driva andra förändringar som påverkar affären som helhet, exempelvis förändringar kring affärssystem, logistik eller kundtjänst.


Vi hjälper dig driva framgångsrik e-handel!


bottom of page