VILKA VI JOBBAR MED

 

Partners

Perpello kan mycket, men inte allt. Vi arbetar därför i nätverk med likasinnade, som bidrar till en komplett leverans även om de kommer från andra bolag. Bland våra vänner finns kollegor som är vassa inom till exempel SEO, sök, design och automatisering.

Vi är partner till Litium och har certifierade affärskonsulter som kan hjälpa er att ta fram den bästa lösningen utifrån ert företags unika förutsättningar.

Med hjälp av Avensia Storefront kan vi erbjuda en färdig integration mellan Dynamics AX for Retail och EPiServer Commerce. Den fullt funktionella storefronten som ingår i lösningen gör att ett implementationsprojekt helt kan koncentreras på de delar som skapar en fantastisk upplevelse för slutkunden.

storm-color.png

Storm Commerce är en headless e-handelsplattform som möjliggör digital handel fullt integrerad med dina befintliga system såsom t ex affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Plattformen hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, och som ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik.

Vi arbetar gärna med lösningar baserade på EPiServer Commerce och är Associate Partner med EPiServer.