2019-02-12

Perpellos konsultprogram

Perpellos konsultprogram är en perfekt kick-start in i livet som e-handelskonsult! Under sex veckor får adepterna utbildning i bland annat projektarbete, problemlösning, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg för att bli redo för utmaningarna på Perpello. ​

Marilia, Civilingengör i medieteknik på Kungliga Tekniska Högskolan. Jacob, E-Commerce manager på IHM Bussiness School och Rebecca, Systemvetenskap vid Linköpings universitet, har alla gått Perpellos konsultprogram och delar med sig av sina erfarenheter.

Marilia jobbar på Perpello som frontend-utvecklare och började konsultprogrammet för ett år sedan
Konsultprogrammets sex första veckor var väldigt givande på många sätt. Man fick en bra introduktion till konsultrollen, träffa många ambitiösa och engagerande personer samt lära känna många nya kollegor, både inom Perpello men också på systerbolagen. Jobbkulturen och möjligheten till nätverkande är något som jag uppskattar väldigt mycket.

marre.png

 

Rebecca jobbar sen fem månader tillbaka som konsult på Perpello
Att börja sin karriär tillsammans med andra nyutexaminerade som alla är ambitiösa och taggade på att börja jobba var både kul och givande! Under konsultprogrammet fick jag lära mig allt ifrån praktiska verktyg till hur man kan tänka kring work life balance. Under konsultprogrammet lärde jag känna organisationen och mina nya kollegor - som alla varit engagerade och välkomnande sen dagen jag började.

rebecca.jpg

Jacob jobbar sen fyra månader tillbaka som konsult på Perpello
Ett bättre sätt att komma in på ett företag och lära känna alla medarbetare har jag svårt att komma på, konsultprogrammet var sex hektiska veckor som var otroligt roliga rolig och väldigt lärorika. Under introduktionen imponerade det på mig hur mycket engagemang som läggs ner från hela företagsgruppen för att se till att det ska bli så bra. För mig var det bästa att genomföra dessa veckor med ett härligt gäng som nu känns som mer än kollegor! 

43003289_2147445702177958_4421624180751990784_n 3.jpg